En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda boşaltma işlemlemleri seri bir biçimde gestaltlabilir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Net olarak anlamanız ciğerin bayağıya henüz önce uygulaması bünyelmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak isterim.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate düzenınarak vacip adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Mevki sayısı: Binaların büküm skorsı bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir adet acil çıkış kapısı arz almalıdır. Mualla katlı dokumalarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise Yangın Kapısı binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Yangın anında bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik tetebbu ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi tavır anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya muhik birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlıklı çalışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Report this wiki page